Äppelblom

hallå där!
En så här kall dag vill man inte ha den 25 maj  För 51 år sedan var det värsta högsommardagen  en härlig och speciell dag då jag födde min yngsta son.
Men nu blommar mina fruktträd så fint  Äppelträdet som bara är ett år är riktigt fint  samt det gamla päronträdet som är nyklippt är ockå nyfint.
passar på att klämma in en ny målning
Fru Vår gör inträde
Hej då:) :)

Cyklar och Målar

Hej
Vad man väntar på värmen men det är nog så här det ska vara i maj månad. Blåser mycket på mig jag som skall cykla varje dag enligt sjukgymnasten, så att mina knän slutar knarra . Det är ju skönt  och härligt att cykla också , är inte betungande så det är bara att ut och hoja Kom igen nu alla.
Målandet rullar också på , exprimiterar olika sätt, just nu är det att lägga på mycket färg sedan spruta vatten på detta så färgen rinner i väg i olika mönster, är som ett spel med en kula som skulle rulla in i olika hål ( glömt vad spelet heter) Skulle nästan behöva stå i duschen med detta kladd   . men kan bli riktigt bra om det vill sig .
Så kan det bli
 

Oj viken sned bild men men!
en annan bild som jag tog mig friheten att måla av en tavla som jag såg på utställning där färgen hålls på plats
riktigt naivistisk  Kul tyckte jag
Hej då!

En Blåsig dag.

Hejsan
Ja nu är sköna Maj här men om den är så skön kan man ju undra , väntar bara på värme och SOL. men dagarna rullar på i en otrolig fart går ju bra att böka omkring med jorden om man ska sätta ett par potatisar eller, undrar om det är för att man är född bonde  som man inte kan låta bli att tänka att man ska odla  det ena med det andra. Lite Krasse och Ringblommor måste det nog bli om inte annat så för målarinspirationen senare. Litet abstrakta ringblommor är alltid omtyckta, hade nästan tänkt att trappa ned litet på målningen men eftersom konstrundan var så lyckad vill man ju bara köra på  vill ju även ha nytt som skall hänga på Gula Hästen i Strömsholm då blir man ju "Sporrad"om man säger så i sammanhanget.
 
Mycket Blått just nu  .Årstiden är ju BLÅ ,Härligt
Hej då!

RSS 2.0