Jul strålande jul

Hej alla som läser min blogg!
Tänk att i dag är årets kortaste dag jag tror även att det är den värsta grådagen också. Kan inte tro att det är jul snart snarare älgtid eftersom det sprang två älgar jämte vägen där jag körde i går, ståtliga att se, tänkte att det blir bra att måla men hann inte få fram kameran ,kanske blir i minnet.
i dag har vi fått se Edward Munch på teve hänförande tyckte jag  vill springa upp ur soffan och bara börja låta penseln gå av sej självt, så kommer alla känslor , krämpor  sorg och glädje fram på tavlan, men men, om det bara var så enkelt då skulle man vara en stor konstnär i dag.
Ska ställa ut på Kanalhuset i januari ska bli kul , det är alltså jag som ställer ut inte Munch.
Vill nu önska er alla en riktigt GOD JUL  från mej Britta.
 
 

Den stora kampen

Det är verkligen en stor kamp att vara målar!e, Ibland kan man köra fast ordentligt vilket har hänt mej för tillfället.
Har hållit på några veckor med samma tavla blir inte nöjd målar över och över igen, vill ju att färgerna ska stämma med varandra och inte att det ska vara för platt och det ena med det andra. Hels ska en tavla bli bra första gången man målar sedan är det kört . Det är verkligen svårt att låta bli en bild man inte gillar även om man blir trött , i alla fall är det så för mej, vill se resultat ! Mycket gnäll  men skönt att lufta av sej med att blanda en köttfärssmet som jag steker i morgon,( då hinner jag litet målning också) .
 

RSS 2.0