Advent

 
 
Ja nu ska man verkligen säga att nu lyser alla ljusen, folk blir tidigare och tidigare att plocka fram allt, även jag har tagit fram julpyntet . Det var annat förr i tiden då skulle allt sparas till så nära jul som möjligt. Gardinerna sattes upp dagen före julafton och köksgolven målades kvällen innan jul, så det skulle blänka på morgonen när alla kom upp.
Nu är andra tider och bra är väl det!  Hörde på radion att en del skulle ha adventsgardiner sedan jul gardiner .vår sommar höst och vintergardiner.
 
Tycker att det är dålig aktivitet på mina fåglar här hemma dom kanske vill ha litet olika sorters frön , ska åka in och köpa mera , såg en fågel i dag som liknade en sädesärla men kan väl inte vara så.
 
Har tagit litet bilder här i Hallstahammar i dag , tycker vi har fina rondeller.
Hej så länge .:(    
 

Frisk Luft

 
 
Hej alla ni därute!
Har inte skrivit något på länge så nu tänkte jag att det skall bli av . Är nyss inkommen efter   en lång promenad , hittade nya gator på Östra Nibble som jag inte visste fanns till, Kan rekommendera att ta en tur där . I Hallstahammar alltså. Sedan har jag varit upp på stegen på min stora granhäck och sågat av långa toppar som duger till julgranar både till mej och mina fåglar och ni ska veta så mycket frisk luft och kondis  jag fick, hela jag är full (med frisk luft inte av något annat). Är förbjuden att gå på stegen när man är 80+ av mina barn  men det gick bra, bara att invänta träningsvärken.
Nu är det snart jul och alla ska ut och jaga julklappar om ni inte vet så kan man köpa en bra tavla hemma hos mej finns mycket att välja , bara att höra av sej så visar jag gärna om ni kikar igenom min blogg så hittar ni mycket.
ha det gott !
 
 
 

RSS 2.0