Måla måla

 
 
Hej vänner!
Måste först kommentera vilket fint väder det är fortfarande. Mina fåglar har flyttat hit eftersom jag har satt dit mina vanliga träd dom vet hur det skall vara , det är lön för mödan är rätt jobbigt att släpa hem från skogen.
 
Har gjort klar mina tre bladtavlor som går i samma ton  roligt att göra fler liknande ,vi i glädjemålarna skall måla dikten "det var dans borti vägen" har faktiskt gjort en skiss hur jag tänker mej . Oj vilken liten bild det blev, här är dom tre lika.                      
 
 
 

Osloresan

Har nu varit till Oslo,  är riktigt impad vilken fin stad detta är , syns att dom blivit rika så mycket nybyggnation med stora skyskrapor och utsmyckade hus. Men för oss har det varit konst för hela slanten med Edvard Munch i spetsen och även andra museum blev mycket bilder på en gång skulle behövas ses om och om igen. Vi har även ätit av deras dyra mat och vin . Jättefin restaurang men såå litet på tallriken och liten skvätt vin men dyrt,. så nästa dags middag blev en varmkorv.
Nu är man fullproppad med intryck vill måla så och så , om man kan lägga in litet från det ena till det andra i ens egna verk, blir det säkert något stort,   hm !!
Inte att glömma Lars Lerin som vi besökte på hemvägen  i Karlstad känns mera nära på något sätt när man ser hans bilder.
Liten gympa efter vägen på bilden.
 
 

Härliga höst

Ja vad tycks viss är hösten fin, gick en promenad efter skogsbrynet bara njöt av det klara vädret, det enda som störde mej var om det skulle dyka upp några hundar eftersom vägen leder till en hundklubb är litet rädd för obekanta hundar.
Nu börjar Osloresan närma sej, tyckte mej veta vilka kläder jag skulle ha. MEN ju närmre man kommer gör sej den vanliga frågan . Kan man verkligen ha dom gamla kläderna? Kanske man tar en vända in till Västerås och kollar
 
 
 
 
 

RSS 2.0