Mina Fåglar

Hej läsare!
Måste skriva litet om mina fåglar nu är det andra sorter som kommer bland andra bofinken den har så fina färger
precis dom färger jag brukar kalla mina. Har även fått sällskap av skatorna som bygger bo i mitt stora träd  framför garaget, men dom är fina dom också, så nu är vi fler här på gården.....
Det har vart ett uppehåll i mitt måleri eftersom jag hälsat på mina barn i Stockholm. skönt att vila ögonen från alla tavlor ett tag, men blir roligt att börja igen. Vi har som tema i våran målargrupp att måla hus, jag tänker måla Bergs kyrka som jag har gjort för många år sedan, få se hur det blir nu då.
Nu är det snart valborg, funderar på att göra en tavla med en eld på och mörk himmel och litet folk omkring tar nog en tur och kollar på någon, brasa sedan hem och måla. Ser framför mej hur häftigt detta blir, hm,hm,.
Tankarna snurrar omkring att man ska göra så och så. Men rätt angenämt att fundera på.
 
Vänligen/Britta
 
 
 

Nytt Målande

Hej mina läsare!
 
Jag lägger ut en ny tavla som blev till i går Söndag, det gick ganska snabbt att måla detta, det är också det roligaste, brukar då bli ganska bra i mitt tycke.
Kallar den Skepp i sikte, man får leta litet var det siktas.
 
Skall spänna upp några dukar som är måleriets baksida men, men!
 
Trevlig kväll/Britta
 
 
 
 

Utflyckt!

Hej och god morgon mitt på förmiddagen!!
I dag är ännu en dag med konst i sikte.  Ska åka med mitt härliga gäng titt Nykvarn och titta på Unna Katz
utställning.
Nu låter det som att våren äntligen är på väg. Ska bli så skönt med värme, funderar på om man ska inhandla sig en ny solstol, jag som älskar att sitta i solen.,tänker även gå ut och fota vårblommorna tussilago blåsippor och vad man hittar på ..
Väntar på beställning av konstnärsmaterial, få se vad det blir av detta. Nya konstverk hoppas jag ha ha!
 
På återhörande/ Britta.
 

Om Konst

Hej hej!
Nu är vi inne i April och Konstrundan är över, har varit helt underbart och roligt. Har haft så mycket härliga människor här . Fått sålt så mycket tavlor och fått så mycket beröm för mitt måleri.Säger bara Tackar. Tackarrrrr..
 
Inspirationen bara Flödar nu, i alla fall i tanken ,men det gäller att komma till handling också. Håller på att möblerar om på väggarna, och plockar med mina tavlor, det är också roligt.
Är bjuden till min Bror och svägerska på middag nu.
Men det ska vara någon motgång också, när jag ska ta bilen  gick den inte att starta. Men min Bästa Örjan fixade
det urladdade batterit på nolltid.
 
Nu ska även jag ladda om.
 
.
 

RSS 2.0