Sommar och fotboll

Tänk att halva året redan har rusat förbi och nu är det väl riktig sommar får man väl säga, men uj vad det regnar stup i kvarten, vill ha sol och värme . Men har faktiskt gjort många roliga saker  som man väl ska göra , vem som nu satt igång det roliga ,Hm hum!  ( litet funderingar).
Känns som att man vill börja måla igen  har varit ett långt uppehåll , började härom dagen att rota bland mina målningar , målade över en gammal tavla som har stått och irriterat mig ett bra tag, går så lätt att måla om med akryl färgerna, blev ett typiskt sommar landskap nu ska det dit några skator också som det finns gott om  just nu .
Hade tänkt börja idag med detta, men fick plötsligt för mig att baka några kakor.
 
Det är ju jordgubbstider nu , bäst att passa på .
Är också fotbollstider blir sena kvällar är kul att följa och se både spelet samt publiken med alla roliga miner och deras entusiast , skulle vara kul att måla om man kunde
Nu är det TV som gäller
hej då,
 
 

På utflyckt

Hej mina läsare!
Kan ni tänka att man kan ha så mycket  omkring sig att man inte hinner skriva om litet händelser fast man tycker det är roligt också. Det påstås att allt tar så mycket längre tid när man är äldre, ja ja det är bara att gilla läget.
Har i alla fall varit på en riktigt fin och härlig fest hos min fin fina son Rolle som fyllt 50 . Kan man tänka:
Nu tittar vi på presentöppning,
Vattenskidor från mamma och syskon , samt en MASSA andra saker från sin familj och vänner.
 
Var även ute och gjorde Stockholm med mina barnbarn besökte Nationalmuseet , riktigt bra med dom gamla Herrarna till nutida konst .
Efter detta blev det båttur under Stockholms broar intressant och fint , den som inte åkt där gör gärna det, 2-timmars resa så fint, efter detta blev det Stureplan med mat . Allt detta var min födelsedagspresent till mig från barnbarnen. Härliga Ungar!
Ja det här var två dagars händelser , var också hos min sköna dotter Annki på Lilla E. i 4 dagar.
Men kan ni tänka hur gräset har växt här hemma , när man bara är ute och förlustar sig ,men hade en räddande ängel, min son Leif kom hem och hjälpte mig.
Så Long!
 
 

RSS 2.0