Konstutställning.

I dag har Hallstahammars konstförening haft Vernissage på Bibloteket, faktiskt fullpackat med folk.
Konstnären Ted Ström visade akvareller och både spelade och sjöng för oss, han hade tidigare skrivit musik åt flera kända artister ,bland annat Torsten Flinks låt "jag reser mig"
Träffade en hel del personer som tänker komma hem till mig på konstrundan i påsk. kändes jättekul och inspirerande , tur att väggarna är fullsatta med bilder.
Glädjemålarna har nu haft avslutning för sommaren fick den fina blomman för frökenskapet .
 
 
 

Vinter igen ! Vårdagjämning ?

En akvarell.
det upphittade ansiktet
 
 Halloj!              .
Vilken härlig Vårdagsjämning snön bara vräker ner , men det är väl så det ska vara.
Fåglarna trivs i alla fall. är fullt med talgoxar ,stora duvor skator och bofinkar vid "Fågelstationen" som allt heter nu för tiden.
Är nu i full gång och planerar inför årets konstrunda som blir under påskhelgen. Går mest och tittar och funderar vilken tavla som skall hänga där och där men det mesta är redan på plats. Vill vara klar i tid . Nu är det bara prissättning kvar, nog så med det .
 
 
 
hittade här om dagen en liten bild, som jag målat ett ansikte gillade färgerna jag hade använt mig av. tror jag skall börja måla ansikten när konstrundan är avslutad. Hej så länge, nu blir det eftermiddagsfika hos väninna där vi ska titta på hennes Gamla tavlor 
 
 
 
 
.
 
 
 

Tussilago och kattfötter

Hej alla läsare!
Har varit ute en runda med kameran i dag. Blev faktiskt häpen när jag fick se alla tussilago som blommade för fullt .
fotade alla knoppar och kvistar litet här och där,. samt det stora sälgträdet utanför min häck med sina stora mjuka tassar . Kanske det är detta som kallas vårkänslor? Men nu väntas snö på allt det fina. BRRR.  Hej hej!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0