Seniorgympa

Hej
I dag har vi börjat med gympan , är glad att man ännu orkar och kan. trots att jag fyller åttiofem år  i april, härligt .
Och nästa vecka börjar glädjemålarna här i Hallstahammar, Är anmäld till Konst och Kulturrundan i Påsk . Finns att tänka på och inte bara tänka utan att göra också  , men känns ganska vant nu,  är ju roliga saker som jag gillar
nu har alla stjärnor och ljusstaker åkt halvägs upp på vinden skönt som vanligt,
 
 
Visar ett par tavlor till "rundan"
 
Masugn i Avesta järnbruk och bild från Aeboga
 

Tjugondag Knut

Ja i dag dansar vi ut julen ganska skönt , Nu är det bara att börja vänta ljusare tider  och fantisera om vilka frön man vill sätta ner i år.  Kanske flytta på någon jordhög eller .
Konstrundan står nu först att tänka på  men har faktiskt ganska många nya tavlor som jag gjorde i somras både i Virsbo och Mariefred . Annars går det bra att stå inne och måla nu när vädret inte tillåter så mycket att vara ute.men , men gillar ju utelivet också .
 
Från i somras

Nytt år

Hej  Gott Nytt År till oss alla
Nu ska jag lova mig själv att skriva mer på Bloggen  .Det är ju roligt att gå in och läsa för mig själv vad jag har haft för mig . nu har  varit både jul och nyår  som jag har tillbringat hos mina barn  .Är jätteroligt att vara där några dagar och få följa på rundor genom Stockholm  och träffa barnbarnen är alltid upplyftande . Förvånas över all bebyggelse runt om ,skulle nästa kunna tro att det blir bostäder över  men ändå räcker det inte  Hm Hm.  Ska nu sätta igång mer med målandet    . eller kolla fåglarna som har fått en ny mat station  som dom verkar rädda för dom äter bara ur sina gamla hus . jag har nu anmält mig till Konstrundan även i år ,det är ju så roligt ännu fast man är gammal som gatan är inspirerad av gränder gamla murar och fallfärdiga hus  stenbumlingar  med mera
Finns mycket fina färger i dessa.
i kväll blir det middag hos målarvännen Ulla och dom andra konstnärinnorna
hej

RSS 2.0