Ny sommar

 
Glad sommar till er alla!
Nu verkar det som vi fått sommaren åter visst är det härligt, solen riktigt bränner, man bara måste vara ute. varit i garaget och sågat och spikat lister till mina tavlor, samtidigt kunde man sola mellan hammarslagen , men aja mej vad jag slog mej på fingret är riktigt blå och sårad.
Tänkte nästan lägga ut fågelfrö i dag ,såg en nötvecka eller stamkrypare men kanske är litet tidigt finns väl mycket mat efter alla skördetröskor som har dundrat fram.
Behöver nästan själv en skördetröska som klipper min gräsmatta får se om jag klipper nåt mer i år.
Visar mitt senaste verk med Myskoxarna på vandring.
Ha det!
 
 

Gate upp och gate ner.

Hej bloggtittare!
Nu rullar dagarna på i sitt vanliga lunk igen . Vi glädjemålare har nu varit i härliga Västervik en verkligt fin plats att vara på  men för oss litet svårt att hitta dit vi skulle, blev många skratt när vi vimsade runt gata upp och ner. Har även fått träffat och besökt min skolkamrat från Bergs skola där vi gick som små. Konstnären Lars Ljungkvist som hade en imponerande samling egen konst  både från Filipinerna och Bergs socken. Riktigt roligt att se!
Vårat målande blev från fina fiskebyar med båtar och sjöbodar.Kvällarna blev  på någon restaurang med god mat och litet hejsan. Men tiden gick för fort som den alltid gör, nu börjar målningen här hemma har redan gjort två tavlor  Oj då nu lättar dimman ska gå ut i trädgården och titta runt litet.
Ha det alla
hej.
 
Här funderas det. mina båtar som blev en tavla...
 
 

RSS 2.0